Wednesday, December 24, 2014

Ξεπαγώστε τη γαλοπούλα εγκαίρως γιατί η τροφική δηλητηρίαση παραμονεύει

Η αρμόδια Βρετανική Αρχή για την ασφάλεια των τροφίμων συνιστά να αρχίσετε από σήμερα να ξεπαγώνετε τη γαλοπούλα ή το κοτόπουλο που θα μαγειρέψετε ανήμερα τα Χριστούγεννα, εάν τα έχετε στην κατάψυξη.



from enallaktikos.gr - Ανεξάρτητος κόμβος για την Αλληλέγγυα, Κοινωνική - Συνεργατική Οικονομία, την Αειφορία και την Κοινωνία των Πολιτών http://ift.tt/1x3te2v

via IFTTT

No comments:

Post a Comment