Ο διατροφολόγος Ιαν Μάρμπερ, που συμμετείχε στην έρευνα, διαπιστώνει ότι: «Οι άνθρωποι εκείνη την εποχή δεν είχαν πρόσβαση στα επεξεργασμένα τρόφιμα που τρώμε σήμερα. Έτσι, χρησιμοποιούσαν απλά υλικά όπως το ελαιόλαδο και τα λαχανικά για να νοστιμίζουν τα φαγητά . Βλέπουμε ότι αυτό συνεχίζεται μέχρι σήμερα στη μεσογειακή κουζίνα, τα διατροφικά οφέλη της οποίας είναι πλέον ιστορικά αποδεδειγμένα».
from enallaktikos.gr - Ανεξάρτητος κόμβος για την Αλληλέγγυα, Κοινωνική - Συνεργατική Οικονομία, την Αειφορία και την Κοινωνία των Πολιτών http://ift.tt/1GFKDDH
via IFTTT
No comments:
Post a Comment