Tuesday, June 23, 2015

ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!

ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!

Σε μία αποκάλυψη – βόμβα προέβη πριν από λίγες μέρες στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου η κυρία Σοφία Βούλτεψη. Χωρίς να μασήσει τα λόγια της, μίλησε ευθέως για μυστικό, δόλιο σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση που ακολουθούσε ευλαβικά…..ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά αυτό ανετράπη από την λαϊκή αντίδραση. Ως απόδειξη έθεσε το προκλητικό ταξίδι Τσίπρα – Λαφαζάνη και την συμφωνία με την Ρωσία «την ώρα που Ευρώπη και Αμερική αντιδρούν».
Κάτωθι έχουμε φωτό από την λαϊκή αντίδραση κομπάρσων που οργάνωσαν  οι USA-IMF&EUPARTENERS που αντιδρούν σ' οποιαδήποτε σκέψη να χάσουν το φιλέτο πριν προλάβουν να το ξεκοκκαλίσουν. Όταν τα φάνε όλα μετά θα το φτύσουν μόνοι τους!
 
#menoumeevroζητιάνουλες: ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!
 
 
Ήταν τόσο "αυθόρμητη" η συγκέντρωση του #menoumeevroζητιάνουλες που τα πλακατ είναι ομοιόμορφα τυπωμένα και μοιρασμένα από τον ίδιο πωλητή ευρωπαϊσμού! Βοά ο αυθορμητισμός και το  λαϊκό αίσθημα!  Όοχι! Δεν ήταν   κατά παραγγελία happening  εξυπηρέτησης συγκεκριμένων συμφερόντων, όπως υποψιάζονται οι κακοπροαίρετοι.  
http://ift.tt/1K7RRRl
 
Δύο χαρακτηριστικά τραβούν την προσοχή:
1) Η ύπαρξη στυλιστικά ομοιόμορφων πλακάτ που δείχνει συγκεκριμένη πηγή εκπόρευσης των συνθημάτων.
2) Το συνειδητά δοσμένο βάρος στο ζητούμενο του happening, που είναι να περάσει το μήνυμα ότι οι πολίτες θέλουν με κάθε εξαθλίωση  κι εξευτελισμό να μείνουν στην ΕΕ. Η... "εκδήλωση" είχε ραντεβού κατευθείαν στο Σύνταγμα. 
Δεν ακολουθήθηκε η κλασσική τακτική περιφοράς του κοπαδιού στους δρόμους για επίδειξη δυνάμεως του οργανωτή, όπως γίνεται σε κάθε κινητοποίηση εκτόνωσης που οργανώνουν οι γνωστοί κρατικομματικοί τσοπαναρέοι!  Εδώ στοχεύουμε  καθαρά  στο μήνυμα!
 
http://ift.tt/1K7RPcd
 
http://ift.tt/1K7RPcf
 
Έτσι το είδαμε κι αυτό! Τις  θέσεις του ΔΝΤ&"θεσμικών" perteners  ως "λαϊκό αίτημα" σε επαγγελματικά  πλακάτ! 
Από ποιο fun club-"γραφείο" παραγωγής προθύμων "ενηλίκων" του ΔΝΤ  βγήκε άραγε αυτή η καταπληκτική  ιδέα; 
Η πιο έξυπνη κίνηση του προπαγανδιστή είναι  ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΩΣ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ!! Ο συνταξιούχος που δηλώνει ότι θέλει να παίρνει σύνταξη 300 ευρώ! ενώ πληρώνει σε ρεύμα τα 150!
Μήπως να το έλεγαν και #menoumeprovata ή #menoumeanoia;
 
BONUS image! 
Τελικά όταν είσαι τόσο ηλίθιος καταφέρνεις  και να αυτογελοιοποιηθείς και να αυτοακυρωθείς!
http://ift.tt/1K7RRRn
 
Είναι δυνατόν να έχουν απλοί έλληνες πολίτες τέτοιες στολές στα σπίτια τους αυτήν την εποχή και να έχουν συναντηθεί τυχαία ως θεματική ενότητα. 
Και το γελοιοδέστερο είναι ότι με προτεταγμένο τον  "κακό" οι πίσω ως στρατιώτες του δηλώνουν  "Ναι στην ΕΕ"!!

 



from Schizas.Com - Πύλη Ιάσωνος http://ift.tt/1K7RRRr
via IFTTT

No comments:

Post a Comment