Thursday, May 28, 2015

Επικοινωνία με Ubiz από τον Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Προστασίας Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φιλοθέης - ...

okapa-1
 
Από σήμερα, οι Δημότες, οι κάτοικοι και οι περαστικοί από το Δήμο μας έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τα δρώμενα του ΟΚΑΠΑ (http://ift.tt/1BqGi0J) μέσα από το κινητό τους.
 
Χάρη στην πλατφόρμα UBIZ μπορείτε να εντοπίζετε τις εκδηλώσεις, ορίζοντας την εγγύτητα από 300-10.000 μέτρα, μπορείτε να ενημερώνετε και να ενημερώνεστε για τοπικά φαινόμενα (όπως κλεισμένοι δρόμοι, πορείες κλπ), μπορείτε να πλοηγείστε άνετα και φιλικά από όπου κι αν βρίσκεστε, μπορείτε να κάνετε κρατήσεις θέσεων ή διευκρινιστικές ερωτήσεις και μπορείτε να αξιοποιείτε τους χάρτες Google για να βρείτε τις τοποθεσίες εν κινήσει.
 
Για όλα αυτά το μόνο που απαιτείται είναι να διαθέτετε smartphone και να κατεβάσετε την εφαρμογή UBIZ για Android ή iOS.
 
Ελάτε μαζί μας στη νέα εποχή ενημέρωσης από τον ΟΚΑΠΑ
 
 

Με το Ubiz App για Android και iOS διαφημίζουμε και πουλάμε όλα τα προϊόντα όλων των εμπόρων και παρέχουμε εκπαίδευση και συμβουλές για να μπείτε στην βιομηχανία των εφαρμογών

Κατεβάστε δωρεάν το Ubiz από τα επίσημα Android και iOS stores ή από την επίσημη ιστοσελίδα https://ubiz.mobi/

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συνεργασία: 
http://ift.tt/158Ib8y

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για διαφήμιση:
http://ift.tt/1BxMBm1

Παγκόσμια Ομάδα Ubiz: http://ift.tt/160kBeJ 



from Schizas.Com - Πύλη Ιάσωνος http://ift.tt/1BqGeOD
via IFTTT

No comments:

Post a Comment